De perfecte vergaderlocatie in Zwolle

Bij YourMeeting ben je gegarandeerd van een zorgeloze en effectieve vergadering. De aan de rand van Zwolle gelegen locatie is eenvoudig bereikbaar, uitermate geschikt voor een lunchwandeling én voorzien van gratis parkeergelegenheid. Je kunt altijd bij YourMeeting terecht, standaard overdag en door de weeks, maar op aanvraag ook ’s avonds en in het weekend! De vergaderruimtes zijn ruim opgesteld en voorzien van (coronaproof) klimaatbeheersing. Zo kun je altijd, zowel binnen als buiten coronatijd, prettig vergaderen bij YourMeeting.

 

Ruime vergaderruimtes die van alle gemakken zijn voorzien

Prettig vergaderen doe je in een comfortabel ingerichte vergaderruimte. De vergaderruimtes van YourMeeting hebben meer dan voldoende ramen, waardoor er veel daglicht naar binnen komt. Uiteraard zijn alle ramen voorzien van kwalitatieve raambekleding, waardoor je voldoende privacy kunt creëren. De tafelopstelling is naar wens in te delen en wordt voor de vergadering voor je klaargezet. Daarnaast beschikt iedere vergaderruimte over kant-en-klare presentatiematerialen, notitieblokken en pennen, snelle wifi én comfortabele stoelen. De grotere vergaderruimtes van YourMeeting hebben daarnaast standaard een groot 85 of 75 inch beeldscherm. Ben je met een klein gezelschap, maar heb je wel een beeldscherm nodig? Dan zorgen wij voor een verrijdbaar scherm in de kleine vergaderruimte. Bij YourMeeting word je volledig ontzorgd. Wij zorgen ervoor dat alles klaarstaat en ook gedurende de vergadering staan wij natuurlijk voor je klaar.

 

Een vergaderarrangement dat bij jullie vergadering past

Afhankelijk van de duur van jullie vergadering kies je het geschikte vergaderarrangement. Ons vergaderarrangement voor 4 uur bestaat uit de vergaderruimte, presentatiematerialen en onbeperkt gebruik van onze koffie- en theefaciliteiten inclusief lekkernijen. Onze bar met een uitgebreid assortiment aan koffie, thee en fris vind je in de gezellige lounge. Duurt de vergadering langer en willen jullie ook graag een lekkere lunch tussendoor? Kies dan voor ons vergaderarrangement van 8 uur. Naast een volledig verzorgde lunch in onze brasserie geniet je ook binnen dit arrangement van onbeperkt koffie en thee inclusief lekkernijen én een comfortabele vergaderzaal voor acht uur lang. Zo kunnen jullie prettig en zorgeloos een prettige vergadering voeren!

 

De perfecte vergaderlocatie in Zwolle

YourMeeting is gelegen in Zwolle, naast de N35 en nabij de A28. Onze locatie is dan ook eenvoudig bereikbaar met zowel de auto als het OV. En heel fijn; je vindt er voldoende en gratis parkeergelegenheid. Onze vergaderlocatie is gelegen aan de rand van een mooie, groene omgeving. Hierdoor heb je de mogelijkheid tijdens de pauze een ontspannen wandeling door de natuur te maken. Na dit moment van ontspanning kan er weer effectief vergaderd worden. Kortom; YourMeeting is de perfecte locatie voor een prettige vergadering.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van vergaderen bij YourMeeting of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ben je er al over uit dat je jouw volgende vergadering graag bij YourMeeting wilt organiseren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.