Een ontspannende lunchwandeling tijdens de vergadering

Een vergadering kan erg lang duren, het vergt dan veel energie én een goede concentratie. Door een passende vergadermethodiek te kiezen kun je de duur van de vergadering wellicht wat verkorten. Ben je toch gebonden aan een lange vergadering? Overweeg dan eens een ontspannende lunchwandeling in te plannen. Een wandeling in de natuur verbetert je creativiteit en vermindert stress. En minstens zo belangrijk, een lunchwandeling zorgt ook voor een betere fysieke gezondheid!

Effectiever vergaderen met een lunchwandeling

De beste ideeën krijg je over het algemeen niet tijdens een langdurige vergadering. Door een pauze in te lassen en een uitgebreide wandeling te maken, zorg je voor ontspanning en nieuwe energie. Bewegen verbetert de doorbloeding, waardoor je een betere motivatie krijgt en meer initiatief gaat nemen. Een ontspannende lunchvergadering zal de effectiviteit en kwaliteit van de vergadering daarom verbeteren! Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat alle deelnemers meegaan. Je kunt dit stimuleren door er een competitie van te maken. Dit kan bijvoorbeeld met een stappenteller of de app Ommetje. Deze apps houden precies bij hoeveel je gelopen hebt op een dag. Maak er een competitie van met jouw vergaderteam en maak jullie vergaderingen leuker én effectiever!

Verbeter je fysieke en mentale gezondheid

Een lunchwandeling maken is goed voor zowel je mentale als fysieke gezondheid. Beweging zorgt voor een gezonde bloeddruk en betere doorbloeding. Door dagelijks te wandelen worden je gewrichten versoepeld én verschillende spiergroepen verstevigd. Ook je mentale gezondheid wordt verbeterd door de lunchwandeling in te voeren bij vergaderingen. Wandelen werkt ontspannend en de verbeterde doorbloeding zorgt er ook voor dat je hersenen beter gaan werken. Na een lunchwandeling is je motivatie groter, ga je meer initiatief nemen en heb je een betere controle over impulsen. Dit zijn belangrijke functies tijdens dagelijkse activiteiten, maar ook zeker tijdens een vergadering.

Vergaderen op een unieke vergaderlocatie

Ben je nog op zoek naar een geschikte locatie voor jouw volgende vergadering mét lunchwandeling? Bekijk dan eens onze vergaderlocatie in Zwolle! YourMeeting ligt aan de rand van een mooie, groene omgeving. Na een paar minuten wandelen sta je midden in de natuur. Na een ontspannen lunchwandeling kunnen jullie weer opgeladen verder met de vergadering. Onze vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien. Wij zorgen voor de juiste vergaderopstelling, kant-en-klare presentatiematerialen, karaffen met water en glazen, een groot beeldscherm en snelle wifi. Kortom, bij YourMeeting vind je alles wat je nodig hebt voor een effectieve vergadering.

Heb je nog vragen over onze vergaderlocatie? Of wil je graag weten welke vergaderruimte je het beste kunt reserveren voor jouw volgende vergadering? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.