Vergaderlocatie Zwolle

Vergaderlocatie Zwolle; Naast de inspirerende vergaderruimtes, heeft de vergaderlocatie van YourMeeting ook nog eens een unieke ligging. YourMeeting ligt aan de rand van een mooie, groene omgeving in Zwolle. Perfect om tijdens de lunch een rustgevende wandeling te maken en te genieten van de natuur. Vergaderlocatie Zwolle is erg goed bereikbaar met de auto én het ov. Gelegen naast de N35 nabij de A28 en met (gratis) eigen parkeergelegenheid.

Vrijblijvende offerte aanvragen

★★★★★

Top locatie, verzorgd, en fijne ambiance
”Mijn ervaring is zeer positief, verzorgd tot in de puntjes, goede lunch, locatie zag er top uit! Het was al met al een heel fijne locatie. En we komen zeker vaker terug!” – Gerben uit Zwolle 

 

Vergaderlocatie Zwolle; De ideale locatie

Vergaderen doe je effectief en zorgeloos op onze unieke vergaderlocatie in Zwolle. Geniet van onze comfortabele vergaderzalen die van alle gemakken zijn voorzien. Iedere vergaderruimte is voorzien van onder andere een groot beeldscherm, een flip-over inclusief stiften, voldoende stroompunten, notitieblokken en pennen. Verder vindt u op onze vergaderlocatie Zwolle een lounge en brasserie waar u voor, na of tijdens de vergadering kunt genieten van een kop koffie of thee, lekkernijen en/of een lunch. Bekijk onze vergaderarrangementen of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bereikbaarheid buiten Zwolle

Vanaf de A28
Neemt op de A28 afslag 20, Zwolle-Noord.Onderaan de afslag volgt u de Ceintuurbaan (N35) richting Almelo/ Deventer.

U volgt de Ceintuurbaan, u rijdt het ziekenhuis aan uw linkerzijde voorbij tot aan de verkeerslichten.
Hier slaat u linksaf (Oosterenk J) en rijdt u de Dr. Spanjaardweg op.

Blijf de weg volgen en neem de eerste afslag rechts, dit is de Dr. Van Deenweg. Na ongeveer 300 meter bevindt de vergaderlocatie van YourMeeting zich aan uw rechterzijde.

Vanaf de N35
U rijdt over de N35 (Ceintuurbaan) Zwolle binnen.
Blijf de weg volgen en ga na het viaduct bij het tweede verkeerslicht rechts de Dr. Spanjaardweg op.

Blijf de weg volgen en neem de eerste afslag rechts, dit is de Dr. Van Deenweg. Na ongeveer 300 meter bevind YourMeeting zich aan uw rechterzijde.

Parkeren bij onze vergaderlocatie

Wanneer u bij YourMeeting bent aangekomen kunt u direct de parkeergarage in rijden. Gebruik de rechter intercom om de parkeergarage in te kunnen.

Is de parkeergarage vol? Geen probleem!

YourMeeting heeft voldoende parkeergelegenheid aan de Dr. Van Deen weg. Als u YourMeeting voorbij rijdt ziet u ±100 meter verder aan de linkerkant Parking YourMeeting (P2)