Vergaderen in Zwolle; Effectief en zorgeloos

YourMeeting staat voor effectief en zorgeloos vergaderen. Onze vergaderlocatie beschikt over 11 verschillende vergaderruimtes, een brasserie en een lounge. De vergaderruimtes verschillen in grootte en opzet en bieden ruimte voor 1 tot 50 personen. Daarnaast kunnen de vergaderruimtes gebruikt worden als coachingsruimte, trainingslocatie, presentatieruimte, vergaderzaal, cursusruimte of flexwerkplek.
Ook zijn de zalen flexibel qua opstelling en zullen voor u ingedeeld worden naar wens.

 

Vergaderen met een warm welkom

Wanneer u de vergaderlocatie van  YourMeeting in Zwolle binnenloopt, komt u meteen in onze gezellige lounge terecht. De lounge is de plek waar u voor, tijdens en na de vergadering samenkomt. Ook kunt u in de lounge gedurende de dag gebruik maken van onze bar met een uitgebreid assortiment koffie, thee en fris.

Een lekkere lunch tussendoor of een borrel als afsluiting van een effectieve vergadering? Die verzorgen wij graag voor u in onze brasserie. Er zijn verschillende mogelijkheden. Kijk voor meer informatie bij onze vergaderarrangementen onder aan deze pagina of neem contact met ons op voor specifieke wensen.

 

Offerte aanvragen  Bel: 038 455 62 63