Kleine vergaderruimtes huren in Zwolle

Kleine vergaderruimte
Kleine vergaderruimte
Kleine coachingsruimte Zwolle
Place Vendome buitenkant

Met een ruim aanbod in kleine vergaderruimtes bent u voor een kleinschalige vergadering bij YourMeeting aan het goede adres. Bij YourMeeting is elke meeting maatwerk. Dus of u nou een aanvraag  doet voor een grote of een kleine vergaderruimte, wij zorgen er voor dat het u aan niets ontbreekt. 

 

Kleinschalig vergaderen

Kleinschalig vergaderen is over het algemeen een stuk effectiever dan vergaderen met een grote groep. En wanneer dit op een externe locatie plaatsvindt, dan zal dit nog soepeler verlopen. Een kleine vergaderruimte op een andere locatie voorkomt afleiding, waardoor vergaderingen effectiever zijn. YourMeeting beschikt over verschillende soorten kleine vergaderruimtes. Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen voor een passende ruimte die aansluit op uw wensen. In onze kleine vergaderruimtes is plek voor 2 tot maximaal 8 personen. Een prachtige kleine vergaderruimte is bijvoorbeeld De Wetering. Een lichte ruimte met plek voor maximaal 6 personen.

 

Kleine vergaderruimtes voor verschillende doeleinden

Een vergaderruimte gebruik je om te vergaderen. Maar niet alleen. Onze kleine vergaderruimtes bieden veel privacy, comfort en zijn flexibel in te richten. En dat betekent dat ze voor meerdere doelen inzetbaar zijn. Zo verhuren wij onze kleine vergaderruimtes regelmatig als flexwerkplek voor bijvoorbeeld een bedrijfsarts of een projectgroep, maar ook voor een teamoverleg of brainstormsessie. Ook zijn onze kleine vergaderruimtes zeer effectief voor een coachsessie of een sollicitatieprocedure.

Kleine vergaderruimtes van alle gemakken voorzien

YourMeeting is dé vergaderlocatie bij uitstek. Ook als het gaat om het huren van een kleine vergaderruimte. De ruimtes kunnen worden voorzien van alle gemakken. In een aantal ruimtes zijn bijvoorbeeld standaard een beeldscherm en flipover met stiften aanwezig.

Meer weten over onze kleine vergaderruimtes in Zwolle? Neem gerust contact met ons op!