Kleine vergaderruimtes bij YourMeeting Zwolle

Kleine vergaderruimte
Kleine vergaderruimte
Kleine coachingsruimte Zwolle
Place Vendome buitenkant

Met een ruim aanbod in kleine vergaderruimtes ben je voor een kleinschalige vergadering bij YourMeeting aan het goede adres. Bij YourMeeting is elke meeting maatwerk. Dus of u nou een aanvraag  doet voor een grote of een kleine vergaderruimte, wij zorgen er voor dat het u aan niets ontbreekt.

 

Kleine vergaderruimtes voor verschillende doeleinden

YourMeeting beschikt over meerdere kleine vergaderruimtes. Deze ruimtes zijn ideaal voor kleinschalige vergaderingen of bijvoorbeeld een teamoverleg. De ruimtes worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo verhuren wij onze kleine vergaderruimtes regelmatig als werkplek voor bijvoorbeeld een bedrijfsarts of een projectgroep. Ook zijn onze kleine vergaderruimtes zeer effectief voor een coachsessie of een sollicitatieprocedure.

 

Coaching

Zo is De Zijkolk een kleine vergaderruimte die zich goed leent als coachingsruimte. Dit komt doordat dit een fijne en rustige vergaderruimte is, en beschikt over voldoende daglicht met uitzicht op de binnentuin. De Zijkolk bevindt zich aan het einde van de gang, waardoor u geen last zult hebben van voorbijgangers, perfect voor een diepgaande coachsessie. Tevens biedt deze inspirerende coachingsruimte voldoende privacy en rust. En dit in combinatie met ons ruime assortiment koffie en thee zal niets uw productieve coachsessie in de weg staan!

 

Kleinschalig vergaderen of flexwerken

De Regge is daarentegen een voorbeeld van een kleine vergaderruimte die goed gebruikt kan worden voor een kleinschalige vergadering of als werkplek. Door zijn comfortabele stoelen en lange tafel biedt deze vergaderruimte voldoende ruimte voor een groep tot 6 personen. Dit maakt deze ruimte zeer geschikt voor een projectgroep, brainstormsessie of intensieve vergadering, ook met 1,5 meter afstand!

 

Meer weten over onze kleine vergaderruimtes in Zwolle? Neem gerust contact met ons op!