Effectieve coachruimte in Zwolle

Regge kleine vergaderruimte zwolle
Kleine coachingsruimte Zwolle
vergaderzaal vergaderruimte boardroom

Bent u opzoek naar een effectieve coachruimte in Zwolle, dan is YourMeeting uw locatie. Al onze ruimtes zijn flexibel in te delen, waardoor de meeste ruimtes zeer goed te gebruiken zijn als coachruimte. 

 

Voldoende privacy

Een goede coachruimte is rustig gelegen en biedt voldoende privacy. Een goed voorbeeld van een goede coachruimte is De Zijkolk. De Zijkolk is gelegen aan het einde van de gang en zit niet verbonden aan andere ruimtes, waardoor deze ruimte zeer rustig is en beschikt over veel privacy.

Alle ruimtes van YourMeeting beschikken over grote ramen voor voldoende daglicht voor een effectieve sessies. Uiteraard kunt u de raampartijen ook afschermen i.v.m. privacy.

 

Alles voor een effectieve coachsessie

Daarnaast zullen wij er alles aan doen zodat uw choachsesssie zo effectief mogelijk verloopt. Gedurende de dag heeft u de beschikking over een ruim assortiment koffie, thee en fris. En ook verzorgen wij graag een heerlijke lunch voor u.

Liever even de zinnen verzetten? YourMeeting is gelegen aan de rand van een groene omgeving. De pauze is dan ook een perfect moment om even de benen te strekken, het hoofd leeg maken en de natuur in te gaan, zodat u na de pauze weer effectief aan de slag kunt.

Bij YourMeeting kunt u terecht voor een professionele coachruimte met een ongedwongen sfeer!

 

Benieuwd naar onze ruimtes, bekijk ze hier. Of neem contact met ons op over de mogelijkheden.