Flexplek in Zwolle; rustig, comfortabel en coronaproof werken

Flexplek werkplek Zwolle huren

Bent u opzoek naar een flexplek waar u met uw projectgroep of met uw collega’s op een veilige manier en met gepaste afstand kunt samenwerken? Dan is YourMeeting de flexwerkplek in Zwolle die u zoekt.

Flexwerken met met meerdere personen

YourMeeting Zwolle beschikt over een aantal kleinschalige vergaderruimtes die uitermate geschikt zijn als flexplekken of voor werkgroepen. Bij ons kunt u geheel corona proof flexwerken met uw collega’s. Al onze ruimtes beschikken over een professioneel lucht zuiveringssysteem, waarbij geen uitwisseling tussen de toe- en afvoer van lucht kan ontstaan. Ook beschikken wij over een verrijdbaar 75 inch LED scherm waar u uw laptop op kunt aansluiten zodat bepaalde zaken gemakkelijk, met voldoende afstand, doorgenomen kunnen worden. Daarnaast zullen wij bij aanvang de pauze tijden met u doornemen, zo dat u tijdens uw pauze niet met andere groepen in contact komt.

Onze vergaderlocatie doet er – met succes – alles aan om onze flexplekken zo veilig mogelijk te maken voor u en uw collega’s.

 

Ongestoord werken op een rustige flexplek in Zwolle

Maar ook voor een flexplex waar u, alleen, ongestoord aan de slag kunt bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben verschillende ruimtes waar u lekker door kunt werken. Geef ons uw wensen door en wij zoeken de juiste flexplex voor u. Wij hebben bijvoorbeeld een aantal zeer rustig gelegen flexruimtes, waar u geheel ongestoord aan het werk kunt. Maar ook hebben wij ruimtes die zich aan het begin van de gang bevinden waardoor er iets meer reuring is.

 

Onze flexplekken in Zwolle zijn goed bereikbaar

Zowel vanuit Zwolle als van buiten onze stad kunt u onze flexwerkplek of vergaderlocatie eenvoudig bereiken. Bij aankomst kunt u direct (gratis) parkeren in onze parkeergarage. Daarnaast is onze flexplek in Zwolle gelegen aan de rand van een mooie, groene omgeving. Ideaal wanneer u tijdens een lunch een heerlijke wandeling in de natuur wilt maken. Na enkele minuten wandelen vanaf de flexplek staat u midden in de natuur. Lees meer over onze locatie.

Bent u opzoek naar een geschikte flexplek in Zwolle, neem dan gerust contact met ons op!