Trainingsruimte huren in Zwolle

Trainingsruimte Zwartewaterzaal
Grote vergaderzaal Zwolle of trainingsruimte
Trainingsruimte Zwartewaterzaal Zwolle

Ook voor het huren van een trainingsruimte in Zwolle kunt u bij YourMeeting terecht. Onze ruimtes zijn zeer geschikt voor het geven van trainingen en/of opleidingen. Ons doel is om onze gasten zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat de juiste tafelindeling voor u klaarstaat. Indien gewenst leggen wij ook alle trainingsmaterialen en benodigdheden vast voor u klaar in de gereserveerde trainingsruimte.

Onze trainingsruimtes in Zwolle

De Zwartewater en Vechtzaal zijn trainingsruimtes in Zwolle waar in theater opstelling ruimte is tot 50 personen. Maar ook in school opstelling is hier voldoende capaciteit, namelijk tot wel 30 personen! Heeft u liever dat de tafels in de trainingsruimte in carré of U-vorm worden opgesteld? Ook dat is mogelijk. Wanneer u voor een carré opstelling kiest kunnen er tevens 30 personen in deze trainingsruimtes plaatsnemen. In het geval van een opstelling in U-vorm is er plek voor 24 tot 26 personen. Beide trainingsruimtes beschikken over een 86 inch 4K led scherm en flip-over.

Op zoek naar een kleinere trainingsruimte? Dan is de IJsselzaal wellicht wat u zoekt, hier is ruimte voor 10 tot 30 personen. Het aantal personen dat kan plaatsnemen in deze trainingsruimte is afhankelijk van de gewenste zaalopstelling. Deze mooie lichte trainingsruimte beschikt over een 75 inch 4K led scherm en flip-over.

Ook meerdere trainingen tegelijk geven is geen probleem bij YourMeeting. Doordat al onze trainingsruimtes zich op dezelfde verdieping bevinden, kan de trainer / docent gemakkelijk en snel switchen tussen de verschillende trainingsruimtes.

Meer behoefte aan een kleinere ruimte voor één op één gesprekken? Ook dat is mogelijk bij YourMeeting! Naast ruime trainingsruimtes beschikken wij ook over kleinere coachings-/ overlegruimtes. Wellicht is in dit geval de trainingsruimte Trois of Quartre de plek die u zoekt. Deze kleine trainingsruimtes zijn perfect voor één op één trainingssessies of een kleine groepstraining. Wanneer u één van deze trainingsruimtes huurt kunt u tevens gebruik maken van de koffiefaciliteiten, die u op de gang kunt vinden.

Ook worden onze trainingsruimtes veel gebruikt door opleidingsinstituten voor het verzorgen van opleidingen, dus ook hier zijn onze trainingsruimtes zeer geschikt voor. Bekijk al onze trainingsruimtes en vind de ruimte die het best past bij uw lessen of trainingen. Twijfelt u welke trainingsruimte het beste bij uw wensen past? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Corona-proof een training verzorgen

Vanaf heden hebben wij de mogelijkheid om hybride lessen aan onze gasten aan te bieden. Dit houdt in dat enkel de trainer/ leraar bij ons aanwezig is, en dat er doormiddel van een slimme camera, die zich automatisch focust op de persoon die aan het woord is, digitaal een training of les gegeven kan worden. Hierdoor wordt traffic geminimaliseerd door minder mensen fysiek aanwezig te laten zijn en kunt u toch uw training verzorgen.

Digitaal training geven

Digitale training @ YourMeeting Zwolle

Meer weten over het geven van een training en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.