Trainingsruimte huren in Zwolle

Trainingsruimte Zwartewaterzaal
Grote vergaderzaal Zwolle of trainingsruimte
Trainingsruimte Zwartewaterzaal Zwolle

YourMeeting Zwolle ook voor het huren van een trainingsruimte. Onze ruimtes zijn zeer geschikt voor het geven van trainingen en of opleidingen. Wij zorgen ervoor dat de juiste tafelindeling voor u klaarstaat. Indien gewenst leggen wij ook alle trainingsmaterialen en benodigdheden vast voor u klaar staan in de gewenste trainingsruimte.

Onze trainingsruimtes

De Zwartewater en Vechtzaal zijn trainingsruimtes waar in theater opstelling ruimte is tot 50 personen. Maar ook in school opstelling is hier voldoende capaciteit, namelijk tot wel 30 personen!

Op zoek naar een kleinere trainingsruimte? Dan is de IJsselzaal wellicht wat u zoekt, hier is ruimte voor 16 tot 30 personen.

Maar ook meerdere trainingen tegelijk geven is geen probleem bij YourMeeting. Want doordat al onze trainingsruimtes zich op dezelfde verdieping bevinden, kan de trainer / docent gemakkelijk en snel kan switchen tussen de verschillende trainingsruimtes.

Meer behoefte aan een kleinere ruimte voor één op één gesprekken? Ook dat is mogelijk bij YourMeeting! Naast ruime trainingsruimtes beschikken wij ook over kleinere coachings/ overlegruimtes. Deze kleine trainingsruimtes zijn perfect voor één op één trainingssessies of een kleine groepstraining.

Ook worden onze trainingsruimtes veel gebruikt door opleidingsinstituten voor het verzorgen van opleidingen, dus ook hier zijn onze trainingsruimtes zeer geschikt voor.

 

Corona-proof een training verzorgen

Vanaf heden hebben wij de mogelijkheid om hybride lessen aan onze gasten aan te bieden. Dit houdt in dat enkel de trainer/ leraar bij ons aanwezig is, en dat er doormiddel van een slimme camera, die zich automatisch focust op de persoon die aan het woord is, digitaal een training, les gegeven kan worden. Hierdoor wordt traffic geminimaliseerd door minder mensen fysiek aanwezig te laten zijn en kunt u toch uw training verzorgen.

Digitaal training geven

Digitale training @ YourMeeting Zwolle

Meer weten over het geven van een training en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.