Brasserie; Lunch, koffiepauze of borrel

Koffie in de pauze(s), een lekkere lunch tussendoor en een borrel als afsluiting van de vergadering, dat brengt gezelligheid! Door de centrale ligging geniet je tijdens je pauze in de Brasserie van een kopje koffie of een lunch in een andere omgeving dan de vergaderzaal. Regelmatig pauzeren is niet alleen belangrijk voor de effectiviteit, maar ook voor het teamgevoel. Na een welverdiende pauze kunnen jullie dan weer helemaal opgeladen verder met de vergadering.

Lunchen in de brasserie tijdens een training of vergadering in Zwolle

Bij YourMeeting ben je verzekerd van een fijne werkomgeving met een uitstekende verzorging van catering en lunch. Er zijn verschillende mogelijkheden. Kijk voor meer informatie bij onze vergaderarrangementen onder aan deze pagina of neem contact met ons op voor specifieke wensen.

Borrel na een vergadering in de brasserie

Wanneer je de vergaderlocatie van YourMeeting in Zwolle binnenloopt, kom je meteen in onze gezellige lounge terecht. De lounge is de plek waar je voor, tijdens en na de vergadering samenkomt. Gedurende de dag kan je in de lounge gebruik maken van onze bar met een uitgebreid assortiment koffie, thee en fris. Borrel als afsluiting van een effectieve vergadering? Netwerkbijeenkomst? Vieren dat al je cursisten zijn geslaagd? Bij YourMeeting organiseren wij graag een gezellige borrel om de dag goed af te sluiten. Geef je wensen aan ons door wij regelen alles voor een geslaagde borrel.