Vergaderen Zwolle; Effectief en zorgeloos

Vergaderen Zwolle; YourMeeting staat voor effectief en zorgeloos vergaderen in Zwolle. Onze vergaderlocatie beschikt over 12 verschillende vergaderruimtes, een brasserie en een lounge. De vergaderruimtes verschillen in grootte en opzet en bieden ruimte voor 1 tot 50 personen. Daarnaast kunnen de vergaderruimtes gebruikt worden als coachingsruimte, trainingslocatie, presentatieruimte, vergaderzaal, cursusruimte of flexwerkplek. De zalen zijn flexibel qua opstelling en zullen voor u ingedeeld worden naar wens.

 

Vergaderen Zwolle; een warm welkom

Wanneer u de vergaderlocatie van YourMeeting in Zwolle binnenloopt, komt u meteen in onze gezellige lounge terecht. De lounge is de plek waar u voor, tijdens en na de vergadering samenkomt. Bij aankomst kunt u uw jas kwijt in de garderobe en wijst één van onze medewerkers u de weg naar uw vergaderruimte. Gastvrije vergaderruimte Zwolle; Gedurende de dag kunt u in de lounge gebruik maken van onze bar met een uitgebreid assortiment koffie, thee en fris.

Een lekkere lunch tussendoor of een borrel als afsluiting van een effectieve vergadering? Die verzorgen wij graag voor u in onze brasserie. Er zijn verschillende mogelijkheden. Kijk voor meer informatie bij onze vergaderarrangementen onder aan deze pagina of neem contact met ons op voor specifieke wensen.

Comfortabel vergaderen Zwolle

Bij YourMeeting bent u tijdens uw vergadering van alle gemakken voorzien. Onze vergaderruimtes in Zwolle zijn voorzien van comfortabele stoelen, glazen en karaffen met water, notitieblokken en pennen en voldoende stroompunten om laptops en telefoons op te laden. Verder vindt u in iedere vergaderruimte een groot beeldscherm van 75 of 85 inch en een flip-over inclusief stiften. Onze vergaderruimtes beschikken over veel daglicht en snelle wifi. Effectief en zorgeloos vergaderen in Zwolle doet u daarom bij YourMeeting!

 

Vrijblijvende offerte aanvragen  Bel: 038 455 62 63