Ruime en representatieve presentatieruimte in Zwolle

Vergaderzaal Zwolle
Vergaderruimte directie
Vergaderen in vergaderruimte Zwolle

Ruime presentatieruimtes met de juiste presentatie middelen. Hiervoor bent u bij YourMeeting aan het goede adres. YourMeeting beschikt over grote en kleinere presentatieruimtes die flexibel in te delen zijn en beschikken over grote schermen. 

Presentatieruimte tot 50 personen

De Zwartewaterzaal en Vechtzaal zijn twee ruime presentatieruimtes, welke geschikt zijn voor presentaties tot 50 personen in theateropstelling. Beide ruimtes beschikken over grote raampartijen voor voldoende daglicht. Tevens hebben deze ruimtes een klimaatbeheersingssysteem, voor de toevoer van voldoende frisse lucht. Ook met 50 personen. Daarnaast beschikken deze ruimtes over een 85 inch 4k led-scherm.

In de IJsselzaal kunt u terecht voor een presentatie tot 30 personen. Deze zaal beschik over dezelfde voordelen als de twee bovengenoemde zalen. Enkel heeft deze zaal een 75 inch presentatiescherm.

 

Kleinschalig presenteren

Maar ook voor een kleinschaligere presentatieruimte bent u bij YourMeeting aan het goede adres.
In de Boardroom bijvoorbeeld voor een presentatie tot 10 personen.

Daarnaast zijn er meerdere kleinere zalen tot 6 personen. Voor deze presentatieruimtes hebben wij verrijdbare presentatie-middelen, waardoor elke ruimte flexibel in te delen is.

Geef aan ons uw gewenste presentatie-opstelling en middelen door en wij zullen er voor zorgen dat alles gereed staat. Zodat u ontspannen en zorgeloos aan uw presentatie kunt beginnen!

 

Bekijk onze presentatieruimtes voor de mogelijkheden of neem contact met ons op!