Unieke vergaderlocatie in Zwolle

Naast de inspirerende vergaderruimtes, heeft de vergaderlocatie van YourMeeting ook nog eens een unieke ligging. YourMeeting ligt aan de rand van een mooie, groene omgeving in Zwolle. Perfect om tijdens de lunch een rustgevende wandeling te maken en te genieten van de natuur. Onze vergaderlocatie is erg goed bereikbaar met de auto én het ov. Gelegen naast de N35 nabij de A28 en met (gratis) eigen parkeergelegenheid.

 

★★★★★

Top locatie, verzorgd, en fijne ambiance
”Mijn ervaring is zeer positief, verzorgd tot in de puntjes, goede lunch, locatie zag er top uit! Het was al met al een heel fijne locatie. En we komen zeker vaker terug!” – Gerben uit Zwolle 

 

Bereikbaarheid buiten Zwolle

Vanaf de A28
Neemt op de A28 afslag 20, Zwolle-Noord.Onderaan de afslag volgt u de Ceintuurbaan (N35) richting Almelo/ Deventer.

U volgt de Ceintuurbaan, u rijdt het ziekenhuis aan uw linkerzijde voorbij tot aan de verkeerslichten.
Hier slaat u linksaf (Oosterenk J) en rijdt u de Dr. Spanjaardweg op.

Blijf de weg volgen en neem de eerste afslag rechts, dit is de Dr. Van Deenweg. Na ongeveer 300 meter bevindt de vergaderlocatie van YourMeeting zich aan uw rechterzijde.

Vanaf de N35
U rijdt over de N35 (Ceintuurbaan) Zwolle binnen.
Blijf de weg volgen en ga na het viaduct bij het tweede verkeerslicht rechts de Dr. Spanjaardweg op.

Blijf de weg volgen en neem de eerste afslag rechts, dit is de Dr. Van Deenweg. Na ongeveer 300 meter bevind YourMeeting zich aan uw rechterzijde.

Parkeren bij onze vergaderlocatie

Wanneer u bij YourMeeting bent aangekomen kunt u direct de parkeergarage in rijden. Gebruik de rechter intercom om de parkeergarage in te kunnen.

Is de parkeergarage vol? Geen probleem!

YourMeeting heeft voldoende parkeergelegenheid aan de Dr. Van Deen weg. Als u YourMeeting voorbij rijdt ziet u ±100 meter verder aan de linkerkant Parking YourMeeting (P2)