Een vergaderruimte als flexibele spreekruimte voor bedrijfsartsen

Bij de term ‘vergaderruimte’ denk je waarschijnlijk aan een plek om te vergaderen. Logisch, maar een vergaderruimte kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Kleinere vergaderruimtes lenen zich namelijk ook goed voor bijvoorbeeld een flexibele werkplek of spreekruimte. In het geval van een flexibele spreekruimte is het uiteraard wel belangrijk dat deze de nodige privacy biedt. Ook moet de locatie goed bereikbaar zijn, zodat cliënten de locatie snel en gemakkelijk kunnen vinden.

Een flexibele spreekruimte met voldoende privacy

Als bedrijfsarts wil je uiteraard professioneel overkomen en de nodige privacy bieden aan jouw cliënten. Het is daarom belangrijk dat de flexibele spreekruimte van alle gemakken is voorzien. Denk hierbij aan comfortabele stoelen, notitieblokken met pennen en karaffen met water en glazen. Op deze manier kun je op een prettige en gestructureerde manier een gesprek voeren. Daarnaast is het belangrijk dat je de nodige privacy kunt creëren. De spreekruimte moet daarom eenvoudig afsluitbaar zijn en beschikken over goede raambekleding. Op deze manier blijft alle informatie die besproken is in de flexibele spreekruimte ook binnen deze ruimte.

Geschikte spreekruimtes voor bedrijfsartsen bij YourMeeting

De kleinere vergaderruimtes van YourMeeting zijn uitermate geschikt als flexibele spreekruimte voor bedrijfsartsen. Onze spreekruimtes zijn van alle gemakken voorzien en kunnen naar wens ingedeeld worden. Wij zorgen dat alles aan het begin van de dag voor je klaarstaat, zodat jij je compleet kunt focussen op je werk. Alle ruimtes zijn voorzien van raambekleding die je in hoogte en mate van dichtheid kunt verstellen. Ook is iedere ruimte eenvoudig afsluitbaar, door simpelweg de deur te sluiten. Je kunt met de spreekruimtes van YourMeeting daarom voldoende privacy bieden aan jouw cliënten.

Kleine vergaderruimtes die goed gebruikt kunnen worden als flexibele spreekruimte voor bedrijfsartsen zijn bijvoorbeeld Wetering en De Regge. Deze modern ingerichte ruimtes zijn geschikt voor twee tot zes personen. De ruimtes zijn goed afsluitbaar en uiteraard voorzien van raambekleding. Deze spreekruimtes bevinden zich aan het begin van de gang, waardoor er iets meer reuring kan zijn. Wil je liever een wat rustiger gelegen spreekruimte reserveren? Bekijk dan eens De Zijkolk, Trois of Quatre. Wanneer je niet zeker weet welke ruimte het beste voldoet aan jouw wensen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag de juiste spreekruimte te vinden.

Goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid

YourMeeting bevindt zich op een goed bereikbare locatie in Zwolle. Zowel met de auto als het OV is de locatie gemakkelijk te bereiken. Wanneer je bij YourMeeting aankomt kun je direct de parkeergarage inrijden. Is de parkeergarage vol? Dan bieden de parkeerplaatsen aan de Dokter van Deenweg meer dan voldoende parkeergelegenheid. Jouw cliënten kunnen de spreekruimte dus altijd eenvoudig bereiken.

Heb je interesse in één of meerdere van de (kleine) vergaderruimtes van YourMeeting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Geef aan ons door welke spreekkamer je graag wilt reserveren. Het is ook mogelijk jouw wensen door te geven, waarna wij zoeken naar de ideale ruimte. We proberen je altijd binnen 2 uur na aanvraag van een passende offerte te voorzien.