Verbeter het teamgevoel met een gezellige én effectieve vergadering

Bij de term ‘vergadering’ denk je misschien niet direct aan een teambuilding activiteit. Een vergadering hoeft echter niet langdradig en saai te zijn! Combineer effectiviteit met gezelligheid door een teambuilding vergadering te organiseren. Dit doe je door rekening te houden met de locatie, de vergaderruimte én de catering. Leuke onderwerpen voor een teambuilding vergadering zijn bijvoorbeeld de doelstellingen van het aankomende jaar of de resultaten van het afgelopen jaar. Zo betrek je iedereen bij het bedrijf en groeien jullie als team!

Effectief vergaderen in een praktische vergaderruimte

Een inefficiënte vergadering is natuurlijk nooit leuk. Daarom is het belangrijk dat de vergaderruimte van alle gemakken is voorzien. Denk bijvoorbeeld aan comfortabele stoelen, notitieblokken, pennen en een groot beeldscherm. Ook voldoende stroompunten en snelle wifi mogen uiteraard niet ontbreken. Wist je overigens dat je de effectiviteit van vergaderingen kunt vergroten door een juiste vergadermethodiek te kiezen? Een goed georganiseerde vergadering zorgt voor rust, flexibiliteit en effectiviteit. Dat doet vanzelfsprekend ook de sfeer ten goede.

Een inspirerende locatie en groene omgeving

Originele of inspirerende ideeën zijn natuurlijk altijd welkom tijdens een vergadering. Prikkel je creativiteit door te kiezen voor een inspirerende locatie! Denk aan prettig ingerichte en goed verlichte ruimtes, een groene omgeving en ruimte om te ontspannen. Om te zorgen voor een effectieve en gezellige vergadering is het belangrijk regelmatig te pauzeren. Dit kan bijvoorbeeld door koffie te drinken in een loungeruimte of een ontspannen lunchwandeling te maken! Na een welverdiende pauze kunnen jullie dan weer helemaal opgeladen verder met de vergadering.

Koffie, lekkernijen en lunch mogen natuurlijk niet ontbreken

Koffie in de pauze(s), een lekkere lunch tussendoor en een borrel als afsluiting van de vergadering, dat brengt gezelligheid! Regelmatig pauzeren is niet alleen belangrijk voor de effectiviteit, maar ook voor het teamgevoel. Bij YourMeeting ben je verzekerd van een fijne werkomgeving met een uitstekende verzorging van catering en lunch. Geniet van een kop koffie in onze gezellig lounge, een lekkere lunch in onze brasserie en een borrel als afsluiting van de teambuilding vergadering. Bekijk onze vergaderarrangementen en vind de juiste voor jullie volgende vergadering.

Ontspannen vergaderen bij YourMeeting

YourMeeting ligt aan de rand van een mooie groene omgeving in Zwolle. Binnen enkele minuten wandelen sta je midden in de natuur! De locatie is daarnaast goed bereikbaar en beschikt over meer dan voldoende parkeergelegenheid. Onze vergaderruimtes kunnen naar wens ingedeeld worden en zijn van alle gemakken voorzien. Wij zorgen ervoor dat alle benodigdheden klaarstaan, zodat jullie ontspannen van start kunnen. Effectief en zorgeloos vergaderen doe je daarom bij YourMeeting!

Heb je nog vragen over de vergadermogelijkheden bij YourMeeting? Of heb je specifieke wensen voor jullie teambuilding vergadering? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.