Waarom buiten de deur vergaderen effectiever is

Snel even die ene vergadering tussendoor terwijl je met je hoofd nog in de drukke agenda zit. De zoveelste vergadering van deze week en niemand heeft er eigenlijk tijd voor. Herken je dit? Verbreek dan de vergadersleur door buiten de deur te vergaderen! Een vergadering buiten de deur is vaak effectiever, aangezien deelnemers zich actiever opstellen en het de inspiratie vergroot. En misschien wel nóg fijner dan de vergrootte effectiviteit; alles wordt voor je geregeld op de externe locatie!

Even weg van kantoor en de dagelijkse zaken

Wanneer je kiest voor een vergadering buiten de deur ben je even weg van het werk binnen de organisatie. Bij een vergadering op kantoor loopt iemand nog wel eens weg voor een telefoontje of komt er iemand binnen om even snel wat te vragen. Op een externe locatie zal dit niet of minder snel gebeuren. Bij een vergadering buiten de deur geef je namelijk direct een bepaalde prioriteit aan de onderwerpen op de agenda. Deelnemers hebben hierdoor minder snel de neiging zich af te melden of even weg te lopen. Daar waar jullie normaal gesproken dag in, dag uit op hetzelfde kantoor zijn, worden jullie nu even uit de ‘sleur van de dag’ gehaald. Hierdoor zal iedereen zich beter kunnen concentreren!

Zorgeloos vergaderen op een externe locatie

Externe vergaderlocaties zijn gespecialiseerd in het goed laten verlopen van een vergadering. Zij zorgen voor koffie en thee, kwalitatief presentatiemateriaal en een tafelopstelling naar wens. En ook de vergaderruimtes zelf zijn van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een groot beeldscherm, voldoende oplaadpunten én snelle wifi. In veel gevallen kun je kiezen voor een vergaderarrangement dat bij jullie vergadering past. Willen jullie bijvoorbeeld graag een lunch tussendoor of een borrel als afsluiting van de effectieve vergadering? Het wordt allemaal voor jullie geregeld op de externe vergaderlocatie. In tegenstelling tot een vergadering op kantoor wordt dus alles voor jullie klaargezet. Zo kunnen jullie ontspannen van start.

Buiten de deur vergaderen bij YourMeeting

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een vergadering buiten de deur? Bekijk dan eens de inspirerende vergaderlocatie van YourMeeting! Deze externe vergaderlocatie ligt aan de rand van een mooie, groene omgeving in Zwolle. De locatie is goed bereikbaar met de auto en het OV. Wij zorgen dat alles klaarstaat, zodat jullie zorgeloos en effectief kunnen vergaderen. Onze vergaderruimtes zijn onder andere voorzien van comfortabele stoelen, kant-en-klare presentatiematerialen, snelle wifi en voldoende stroompunten. Op onze vergaderlocatie vind je zowel kleinere vergaderruimtes als grote vergaderruimtes. Laat ons weten wat de wensen zijn en wij zullen je van een passende offerte voorzien!

Heb je nog vragen over het vergaderen bij YourMeeting? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.