Vergaderruimte huren voor het geven van een training

Ga je binnenkort een training organiseren voor een kleine of grote groep mensen? Het succes van de training wordt mede bepaald door de locatie en trainingsruimte. Denk daarom goed na over welke locatie en ruimte goed past bij (de grootte van) jouw doelgroep. Een externe trainingslocatie brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo kies je eenvoudig welke van de vele ruimtes het beste past, wordt alles voor je klaargezet en word je volledig ontzorgd. Zo kun jij je volledig focussen op het geven van de training!

 

Een trainingsruimte die van alle gemakken is voorzien

Bij het reserveren van een externe trainingsruimte is het verstandig te bekijken welke voorzieningen aanwezig zijn. Zo zijn comfortabele stoelen, voldoende stroompunten en snelle wifi een must. Daarnaast is het misschien ook prettig gebruik te kunnen maken van een groot beeldscherm en presentatiematerialen. Denk daarnaast ook na over de gewenste zaalopstelling. Heb je graag veel interactie met de deelnemers? Kies dan voor een U-vorm of school opstelling. Geef je een training aan een grote groep mensen en ben jij als trainer voornamelijk aan het woord? Dan werkt een theater opstelling wellicht het beste voor jouw training. En natuurlijk is het belangrijk dat de trainingsruimte voldoende ruimte biedt voor de grootte van jouw trainingsgroep.

 

Volledig ontzorgd bij een externe trainingslocatie

Het voordeel van een externe locatie is dat alles voor je geregeld wordt. De trainingslocatie zorgt voor de gewenste zaalopstelling, koffie en thee faciliteiten en de nodige presentatiematerialen. Bij veel locaties kun je ook kiezen voor een arrangement. In dit geval wordt er bijvoorbeeld ook gezorgd voor lekkernijen, lunch en/of een drankje na de training. De medewerkers op de trainingslocatie staan daarnaast de hele dag voor je klaar. Kom je bijvoorbeeld toch wat presentatiemateriaal te kort? Geen probleem. Jij kunt rustig verder met je training terwijl de extra materialen voor je opgehaald worden. Zo kun jij je helemaal concentreren op het geven van de training.

 

Inspirerende trainingslocatie in Zwolle

Ben je op zoek naar een inspirerende trainingsruimte in Zwolle? YourMeeting beschikt over 11 verschillende vergaderruimtes, geschikt voor 2 tot 50 personen. Deze ruimtes lenen zich perfect voor het geven van een training. Ook het geven van meerdere trainingen tegelijk is bij YourMeeting geen probleem. Bijna al onze ruimtes liggen op dezelfde verdieping. Je kunt als trainer dus eenvoudig switchen tussen de verschillende ruimtes. Onze trainingsruimtes zijn standaard voorzien van onder andere comfortabele stoelen, notitieblokken en pennen en voldoende stroompunten. Grotere trainingsruimtes kunnen opgesteld worden in theater, carré, school of u-vorm. Wij zorgen ervoor dat de juiste tafelindeling klaarstaat. Jullie kunnen tevens gebruik maken van presentatiematerialen en koffiefaciliteiten.

 

Wil je meer weten over het organiseren van een training bij YourMeeting? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je één of meerdere van onze vergaderruimtes huren voor een training? Vraag dan een offerte aan. We streven ernaar om je binnen 2 uur van een passende offerte te voorzien.