Vacature Gastheer/Gastvrouw Frontoffice Medewerker (24 uur)

Staat gastvriendelijkheid bij jou voorop en ben jij de persoon die een lach achterlaat op het gezicht van onze gasten? Dan zoeken wij jou! Bij YourMeeting zijn wij per 1 september opzoek naar een enthousiaste en proactieve Gastheer/Gastvrouw Frontoffice Medewerker.

 

Wie zijn wij?
YourMeeting is dé locatie voor vergaderingen tot 50 personen, één-op-één sessies of trainingen. De 12 vergaderruimtes verschillen in grootte en sfeer. Wij zorgen voor een passende tafelopstelling en verschillende presentatiemiddelen.

De vergadering beginnen met een ontbijt, een lekkere lunch in de pauze of een borrel als afsluiting van de vergadering. Deze mogelijkheden worden volledig verzorgd door ons team in de Brasserie.

 

Wie ben jij?
Als Gastheer/Gastvrouw Frontoffice Medewerker ben jij het visitekaartje voor YourMeeting. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten en zorgt voor een warm ontvangst. Samen met jouw collega’s help jij de gasten altijd verder. Daarnaast houd je contact met (toekomstige) gasten via de telefoon of mail, maak je offertes en werk je aan de planning.

  • Ervaring in de hospitality is een pre.
  • Jij werkt nauwkeurig en kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en prioriteiten.
  • Communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift.
  • MBO werk- en denkniveau.
  • Jij bent 24 uur in de week beschikbaar, maandag en dinsdag zijn hierbij vaste dagen. Daarnaast zou de donderdag onze voorkeur hebben.
  • Jij bent per 1 september beschikbaar.

 

Hoe ziet jouw dag eruit?
Als Gastheer/Gastvrouw Frontoffice Medewerker bij YourMeeting zorg je ervoor dat het onze gasten aan niks ontbreekt. ’s Ochtends begin je met het klaarzetten van de zalen en zorg je ervoor dat alle ruimtes er netjes uitzien. Zodra de gasten binnenkomen verwelkom je ze, vraagt of ze bekend zijn bij YourMeeting en verwijst ze naar de juiste zaal.

12 uur, lunchtijd voor onze gasten. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de gasten heerlijk kunnen lunchen en dat alles op tijd klaarstaat. Na die tijd heb je uiteraard zelf tijd om te lunchen. Na de lunch gaan de gasten naar de zalen en ben jij voornamelijk bezig met werkzaamheden bij de receptie en zorg je ervoor dat de brasserie en de lounge weer netjes zijn. Aan het einde van de dag, wanneer de gasten vertrekken ruim je de zalen op en zet je deze eventueel klaar voor de volgende dag. YourMeeting is op aanvraag ook in de avond en het weekend geopend, daarom vragen wij flexibele inzetbaarheid.

 

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!
Stuur je CV en motivatie naar Marjolein van Bijsterveld via:

marjolein@yourmeeting.nl