Vacature gastheer/ gastvrouw frontoffice-medewerker (24-32u)

Staat gastvriendelijkheid bij jou voorop en zorg jij ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt? Dan zoeken wij jou! Bij YourMeeting zijn wij opzoek naar een enthousiaste en proactieve frontoffice-medewerker/ gastheer -vrouw.

Wie zijn wij?
YourMeeting is een vergaderlocatie in Zwolle waar bedrijven zorgeloos kunnen vergaderen, presentaties houden of trainingen organiseren. Wij ontzorgen de klant en regelen alles van A tot Z. YourMeeting beschikt over 11 verschillende vergaderruimtes, een koffielounge en een prachtige brasserie waar onze gasten kunnen lunchen, dineren of borrelen.
Het afgelopen jaar is YourMeeting verhuisd en is het aantal zalen uitgebreid, daarom zijn wij opzoek naar iemand die ons enthousiaste team komt versterken.

Wie ben jij?
Als frontoffice-medewerker/ gastheer- vrouw ben jij het visitekaartje voor YourMeeting. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze gast. Het is dus belangrijk dat jij representatief en gastvriendelijk bent en voor onze gasten klaarstaat. Daarnaast voer je ook administratieve taken uit zoals: contact met de (toekomstige) gasten via telefoon of mail, het maken van offertes en het bijhouden van de planning.

– Ervaring in de hospitality is een pre
– Je werkt nauwkeurig
– Communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift
– Je bent flexibel
– MBO werk- en denkniveau
– Je bent 24 tot 32 uur in de week beschikbaar

Hoe ziet jou dag eruit?
Als frontoffice-medewerker gastheer/ -vrouw bij YourMeeting zorg je ervoor dat het onze gasten aan niks ontbreekt. ’s Ochtends begin je met het klaarzetten van de zalen en zorg je ervoor dat alle ruimtes er netjes uitzien.  Zodra de gasten binnenkomen verwelkom je ze, vraagt of ze bekend zijn bij YourMeeting en verwijst ze naar de juiste zaal.
12 uur, lunchtijd voor onze gasten. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de gasten heerlijk kunnen lunchen en dat alles tijdig klaarstaat. Na die tijd heb je uiteraard zelf tijd om te lunchen. Na de lunch gaan de gasten naar de zalen en ben jij voornamelijk bezig met administratieve taken en zorg je ervoor dat de brasserie en de lounge er weer netjes zijn. Aan het einde van de dag, wanneer de gasten vertrekken ruim je de zalen op en zet je deze eventueel klaar voor de volgende dag. YourMeeting is op aanvraag ook in de ‘s avonds en het weekend geopend, daarom vragen wij flexibile inzetbaarheid.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Marjolein van Bijsterveld via:

marjolein@yourmeeting.nlof 06-16341798